Alles binnen handbereik, moeiteloos voor evenementenbeheer!

Maak gebruik van het Blue Dashboard waar alle benodigde informatie overzichtelijk wordt weergegeven.

apps

Overzichtelijke weergave van statistieken

In het dashboard van Blue kun je moeiteloos verschillende evenementen loskoppelen en alle relevante informatie per evenement terugvinden. Hierdoor heb je niet alleen een totaaloverzicht, maar kun je ook gedetailleerd de verkopen en inkomsten per dag bekijken.

ticketshop

Eenvoudig tickets aanmaken

Maak eenvoudig diverse tickettypen aan in de backoffice van Blue. Hierbij kun je per ticket een capaciteit, start- en einddatum, geldigheid, prijs en tijdsloten instellen. Bovendien kun je de lay-out van de vouchers volledig naar eigen wens invullen.

apps

Makkelijk gegevens zien van bestellingen

Elke bestelling is gemakkelijk terug te vinden in het dashboard van Blue. Hier kun je snel zoeken op naam, e-mailadres, ordernummer of NAW-gegevens en indien nodig wijzigingen aanbrengen. Vanuit dit dashboard kun je ook orders annuleren of aanpassen als er bijvoorbeeld een fout is gemaakt bij de aanschaf van de tickets.

ticketshop

Aanmaken van kortingscodes

Met het dashboard van Blue kun je eenvoudig kortingscodes aanmaken. Deze kunnen worden ingesteld op percentages, een vaste kortingsprijs of zelfs een gratis ticket. Je hebt de flexibiliteit om unieke kortingscodes te genereren of één kortingscode die voor een bepaalde tijd of capaciteit geldig is.

resellers

Samenwerken met resellers

Een samenwerking met resellers van jouw tickets is geen probleem bij Blue. Het systeem is eenvoudig te koppelen voor de wederverkoper, zodat alle systemen naadloos met elkaar kunnen communiceren. Bovendien is het mogelijk om te werken met barcode batches, die in de ticketshop verzilverd dienen te worden.