Eenvoudig, snel en altijd overzichtelijk scannen

De scanapp van Blue is eenvoudig te downloaden en installeren via de App Store of Google Play Store, op zowel telefoons als tablets. Deze app is ontworpen voor moeiteloos gebruik en snelle prestaties. Alles is geoptimaliseerd om de bezoekersstroom aan de kassa zo efficiënt en vlot mogelijk te laten verlopen.

apps

Realtime overzicht van verkochte tickets

Met de scanapp van Blue heb je altijd een actueel overzicht van de verkochte tickets. Hierdoor kun je eenvoudig zien hoeveel mensen er al binnen zijn en hoeveel bezoekers je nog kunt verwachten gedurende de dag.

ticketshop

Mogelijkheid van jaarabonnementen

Voor parken die naast reguliere tickets ook jaarabonnementen aanbieden, hebben we een speciale app ontwikkeld. Deze app geeft de informatie van abonnementhouders digitaal weer, waardoor ze gemakkelijk toegang hebben tot hun abonnementsgegevens.

In de abonnementen app zijn de persoonsgegevens van de abonnementhouders te vinden, waardoor het niet langer nodig is om met pasfoto's en fysieke pasjes of papieren te werken. Dit is niet alleen eenvoudiger en veiliger, maar ook beter voor het milieu!

apps

Scan zowel online als offline

Met de scanapp van Blue Tickets kun je te allen tijde tickets scannen, zelfs als je internetverbinding tijdelijk niet beschikbaar is. Zodra de verbinding weer hersteld is, worden alle gescande gegevens automatisch verwerkt in het dashboard.